ŞANLIURFA / HALİLİYE - Boydere Yusuf Ali Bekler Ortaokulu

"Our Future Assurance; Saving" eTwinning Projesi Başladı.

Boydere Yusuf Ali Bekler Ortaokulu Müdür Yardımcımız Fatih ASLAN, 5 öğrencilesiyle birlikte " Our Future Assurance; Saving " isimli yeni bir eTwinning projesine başlattı. Şubat ayında başlayan proje kapsamında öğrencilerin her ay tasarruf konuları ile etkinlikler yaparak bilinçlenmeleri sağlanacaktır.

Tasarruf projeleri genellikle bir organizasyonun, kurumun veya bireyin kaynakları daha etkili bir şekilde kullanmayı hedefleyen planlar ve girişimlerdir. Projemizin amacı maliyetleri düşürmek, verimliliği artırma, kaynakların sürdürülebilir bir şekilde kullanılmasını ve çevresel etkilerin azaltılmasını sağlamaktır. Bu proje ile öğrencilerimizde tasarruf bilincinin geliştirilmesi, öğrencilerimizin içinde bulundukları doğanın farkına varmalarını ve Atık malzemeleri kullanarak tasarruf sağlamaları amaçlanmaktadır.

Projede emeği olan Müdür Yardımcımız Fatih ASLAN ve öğrencilerimize teşekkür eder projelerinde başarılar dileriz.

15-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 01:07 - Görüntülenme: 28