ŞANLIURFA / HALİLİYE - Boydere Yusuf Ali Bekler Ortaokulu

Mrt

Boydere Yusuf Ali Bekler Ortaokulu Müdür Yardımcımız Fatih ASLAN ve Fen Bilimleri öğretmenimiz Muhammed SARI 12 öğrencilesiyle birlikte " Aynı Gökyüzü Altında " isimli yeni bir eTwinning projesine başlattı.

Mrt

Boydere Yusuf Ali Bekler Ortaokulu Müdür Yardımcımız Fatih ASLAN, 5 öğrencilesiyle birlikte " Our Future Assurance; Saving " isimli yeni bir eTwinning projesine başlattı.

Kas

Kızılay gönüllülerinin okulumuz öğrencilerine  yaptıkları etkinlik için  teşekkür ediyoruz.

Kas

24 kasım öğretmenler günümüzü kutlayan haliliye jandarma komutanımıza teşekkür ediyoruz

Kas

Öğrencisinin derslerindeki akademik  başarısını artırmanın yanında, karakter olarakta;  öğrencisini şekillendiren vicdanlı, ahlaklı, vefalı iyi insanlar yetiştiren değerli öğretmenlerimin öğretmenler gününü kutladık.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete intikalinin 85. Yılı münasebetiyle

10 Kasım 2023 Cuma günü saat 09:05’te okulumuzda törenle andık.

Cumhuriyetmizin 100. yılını okul bahçemizde coşkuyla kutladık

Mrt

Okulumuz öğrencisi Elanur GÜNEŞ İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yılı Etkinlikleri Yarışması Öykü kategorisinde 4. olmuştur.  Kendisini ve danışman öğretmeni Fatime Ordu hocamızı  tebrik eder başarılarının devam etmesini dileriz.